Programul de formare psihopedagogică - Nivel II

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ADMIȘI ÎN PROGRAMELE DE MASTER

INFORMAȚII PRIVIND ÎNSCRIEREA LA PROGRAMUL  DE STUDIU PSIHOPEDAGOGICE DE NIVEL II

 

Dacă dorești să-ți crești șansele pentru o carieră de succes, alege să urmezi modulul psihopedagogic de Nivel II!

 

Prin parcurgerea lui vei putea să devii profesor pentru orice formă de învățământ. Prin finalizarea Nivelului II vei obține competențele profesionale necesare carierei didactice, care-ți vor permite să lucrezi la nivel liceal, postliceal și superior.

Pentru înscriere urmați procedura de înscriere publicată aici. După confirmarea locului la programul de master ales, trebuie să semnezi un contract de studii pentru Nivelul II, la DPPD, Calea Dumbrăvii nr. 34, tel. : 0269211602,  respectiv 0269235224 email : dep.dppd@ulbsibiu.ro.

Formarea prin modulul pedagogic de nivel II cuprinde următoarele discipline: Psihopedagogia adolescenților, tinerilor și adulților, Didactica domeniului și dezvoltări în didactica specializării,  Proiectarea și managementul programelor educaționale, Practică pedagogică, precum și două discipline opționale, la alegere dintr-un pachet de discipline. Aceste cursuri vor fi urmate în cei 2 ani ai studiilor de masterat.

Pentru studenții admiși la buget, cursurile modulului psihopedagogic de Nivel II sunt gratuite. Pentru studenții admiși în programe cu taxă, modulul se plătește anual.

Vă așteptăm la modulul psihopedagogic de Nivel II!

Atenție:

Studentii care nu au parcurs în timpul programului de licență Nivelul I, nu se vor putea înscrie la Nivelul II! Cele două programe de Nivel I și II se parcurg succesiv, iar admiterea la Nivelul II este condiționată de absolvirea Nivelului I.

Orice întrebări suplimentare aveți, vă rugăm să le adresați direct DPPD-ului, ale cărui date de contact le găsiți mai sus!