Cum ma inscriu la concursul de admitere?

Extras din  Regulamentul admitere

Platforma de inscriere online a fost deschisa si se pot crea conturi

Înscrierea candidaților la concursul de admitere pentru ciclurile de studii universitare de licență și de master, la toate formele de învățământ, se face fizic sau online (pentru fiecare sesiune a concursului, dacă este cazul) într-o perioadă de minimum 6 zile în sesiunea de vară și de minimum 4 zile în sesiunea de toamnă, la sediile Comisiilor de admitere ale fiecărei facultăți. Înscrierea candidaților din categoria ”români de pretutindeni” se poate face și online prin intermediul aplicației Admitere online, în condițiile prevăzute la art. 26 din prezentul regulament. Dacă este cazul, facultățile pot organiza Subcomisii de admitere în alte localități în care desfășoară diferite programe de studii, de orice fel.

În cazul studiilor doctorale, perioada minimă de înscriere este tot de 6 zile, iar înscrierea candidaților se va face online sau la sediul Biroului doctorate al universității.

În metodologia de admitere proprie, Școala doctorală stabilește cu exactitate perioadele de înscriere, pentru fiecare sesiune a concursului de admitere.

Comisiile de admitere ale facultăților vor stabili programe orare zilnice pentru fiecare perioadă de Înscriere stabilită.

Perioadele și programele orare stabilite pentru înscrierea la concursul de admitere pot fi modificate doar în condițiile prevăzute de art. 8 al prezentului regulament.

 

Consultați si  Regulamentul admitere  dar si Metodologia proprie specifică facultatii la care doriti sa va inscrieti.