Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

ÎNREGISTRAREA SI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, intrat in vigoarea la data de 25.05.2018, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu vă solicită să divulgați datele cu caracter personal strict necesare pentru completarea dosarului candidatului la examenul de admitere, fără ca acestea să poată fi divulgate sau transferate unor terțe persoane fără acordul dumneavoastră expres. În anumite situații expres prevăzute de lege, aceste date vor putea fi furnizate autorităților competente.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopul specificat datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. In conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiate de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, conducerii Universitatii.

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu este înscrisă la A.N.S.P.D.C.P. în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 11827.

Date personale despre tranzactiile online
Tranzactiile online sunt protejate de certificarea SSL a acestei platforme si de securizarea informatiilor prin metode tehnologice, pe serverele tertilor, ce indeplinesc conditiile legale de securitate. ULBS nu va publica niciodata datele dumneavoastra referitoare la tranzactiile online. Informatiile despre platile online efectuate sunt stocate intern, pe serverul principal, detinut de catre ULBS.

Procesul de tranzactie online se realizeaza cu ajutorul procesatorului de plati NETOPIA MOBILPAY. Tranzactiile sunt protejate prin encriptare cu 128 biti si sunt analizate/stocate pe serverele MobilPay. ULBS are acces la aceste date prin intermediul comenzilor plasate pe aceasta platforma online dar nu poate vizualiza date confidentiale cum ar fi numarul cardului, data de expirare sau codul ccv. Datele personale din comenzile dumneavoastra includ NUME, PRENUME, ADRESA EMAIL.

Date personale integrate cu instrumente analitice si de comunicare
ULBS nu foloseste pentru aceasta platforma online instrumente tehnice de analizare a performantelor si comportamentului utilizatorilor.

Cookie-uri
Pentru mai multe informatii accesati pagina Politica cookies

Continut inglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site nu include continut inglobat pe alte site-uri

Cu cine partajam datele dvs.
In afara procesatorului de plati, datele personale nu sunt partajate cu terti.

Cat timp va pastram datele
Datele de pe aceasta platforma sunt pastrate de la inceputul sesiunii de admitere in anul universitar si pana la inceputul sesiuniii de admitere pentru urmatorul an universitar si apoi arhivate.

Ce drepturi aveti asupra datelor dvs.

Informatiile de contact

In cazul in care doriti sa ne contactati, informatiile necesare pentru acest lucru le regasiti in sectiunea Contacte si linkuri institutionale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără notificare prealabilă, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune, pentru a fi informat la zi cu eventualele modificări aduse.

Ultima actualizare: aprilie 2021