Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE a platformei online de înscriere la examenele de admitere organizat de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu

CONTACT

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu
Domeniu de activitate: Educatie/cercetare
CUI 4480173
Adresa: Bd-ul Victoriei nr.10, Sibiu, 550024, România
Telefon: +40-(269) 21.60.62
Fax: +40-(269) 21.78.87
Web: https://www.ulbsibiu.ro/
E-mail: rectorat@ulbsibiu.ro

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu este proprietara site-ului admitere.ulbsibiu.ro.

În cazul în care utilizați serviciile oferite prin intermediul platformei online de înscriere la examenul de admitere, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate în cele ce urmează:

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web si a paginii acestuia care cuprinde platforma online de înscriere la examenul de admitere organizat de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Accesarea site-ului nu se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcţionalităţilor sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau aflată în legătură cu o activitate frauduloasă sau ilegală. Utilizarea site-ului nu se va face în scopul găzduirii, copierii, stocării, transmiterii, publicării sau distribuirii oricăror materiale care conţin viruși sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau parţiale.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu pune la dispoziția celor direct interesați de examenul de admitere informațiile din platforma online de înscriere la acest examen prin intermediul acestui site web în scop informativ general. 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu nu poate fi răspunzătoare în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii necorespunzătoare în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Ca utilizator al acestei platforme online de înscriere la examenul de admitere  sunteți deplin responsabil de propriile acțiuni, precum și de consecințele juridice pe care acestea le vor avea, respectiv în urma aplicării online la acest examen și a veridicității şi legalităţii  informațiilor pe care ni le furnizați în acest sens și ni le puneți la dispoziție prin intermediul platformei online. În situația oferirii unor informații incorecte sau nereale, utilizatorul ia cunoștință și înțelege că își asumă riscul de a fi eliminat din cadrul examenului de admitere, fiind singurul responsabil de veridicitatea, legalitatea și corectitudinea informațiilor furnizate în vederea înscrierii la examenul de admitere.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face în nume personal și pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

MODALITATI DE PLATA ACCESIBILE

Toți candidatii pot să-și achite taxele de admitere , taxa de inmatriculare si prima transa din taxa de studiu, online prin card bancar, utilizând această platformă, după autentificarea în contul personal.

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR
 
În urma efectuării de plati online prin intermediul acestei platforme, valoarea platii va fi inregistrata ca taxa de admitere, inmatriculare sau prima transa a taxei de studiu, conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de admitere la programele de studii ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu pentru anul universitar 2023-2024 aprobat în ședința de Senat nr. 361 din 26.01.2023:
 
POLITICA DE RETUR/ANULARE
 
Vă aducem la cunoștință faptul că taxele achitate online prin intermediul acestui site se returnează dupa cum urmeaza:

-Daca cererea de retur a sumei platite necuvenit este formulata si comunicata pana la inchiderea zilei bancare, suma se returneaza integral, prin virament bancar in contul din care s-a efectuat plata necuvenita in aceeasi zi.

-Daca cererea de retur a sumei platite necuvenit este formulata si comunicata dupa inchiderea zilei bancare, suma diminuata cu comisionul bancar de 0,69% se returneaza prin virament bancar in contul precizat in cererea de retur in urmatoarele 7 zile de la data inregistrarii cererii de retur.

După efectuarea înscrierii, taxele de înscriere la concursul de admitere nu se restituie chiar dacă candidații își retrag dosarul de concurs înainte de încheierea perioadei de înscriere

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
 
Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive, tehnice sau comerciale. Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu nu garantează că aspectele funcționale ale acestui website nu vor fi niciodată întrerupte sau fără erori. Folosirea și vizitarea acestui site web se fac pe propria răspundere a utilizatorului.
 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul acestei platforme online de înscriere la examenul de admitere din anul 2023 cuprinsă în cadrul acestui website a fost creat exclusiv în scopul de a furniza informații despre examenul de admitere și în general pentru a oferi informații despre Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Datele afișate pe site nu pot fi folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului site-ului: Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Prezentarea vizuală a acestui website și a conținutului acestor pagini este protejată prin Legea drepturilor de autor nr.8/1996 în ceea ce privește drepturile de copiere și drepturile de proprietate intelectuală. Toate drepturile sunt rezervate proprietarului site-ului. Orice reproducere totală sau parțială de pe acest site este strict interzisă.

Toate materialele publicate, incluzând, dar fără a se limita la - articole, informații, fotografii, date, clipuri audio / video - generic numite conținut sunt protejate de către dispozițiile legale incidente: Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată și Legea nr. 129/1992 privind protecția desenelor și modelelor, republicată. Lipsa mențiunii unor texte legale ori dispoziții incidente nu conduce la inaplicabilitatea acestora.

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni și Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat(ă) să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea recomandăm vizitarea acestei pagini a site-ului nostru în mod periodic, pentru a lua cunoștință de Termenii și Condițiile de Utilizare actualizate.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără notificare prealabilă, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune, pentru a fi informat la zi cu eventualele modificări aduse.

Ultima actualizare: aprilie 2023